Werving en Selectie, Interim Management

De wereld om ons heen verandert snel. Het wordt voor u als organisatie steeds moeilijker om de juiste technische mensen te vinden en te behouden. Flexibele organisaties hebben daarom de toekomst. Flexibiliteit maakt uw organisatie wendbaar en daardoor succesvoller.

Werving en Selectie, Interim Management

De wereld om ons heen verandert snel. Het wordt voor u als organisatie steeds moeilijker om de juiste technische mensen te vinden en te behouden. Flexibele organisaties hebben daarom de toekomst. Flexibiliteit maakt uw organisatie wendbaar en daardoor succesvoller. Subs-Tec Management doet er alles aan om samen met u uw organisatie op de juiste momenten,

tegen een gunstig tarief, te voorzien van de juiste vakbekwame technische medewerkers. SUBS-Tec Management werkt hierbij met goed opgeleide, zeer ervaren en gedreven medewerkers, die dagelijks bezig zijn met uw belang en dienstverlening.

 

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

Vacature:  Process Engineer

 

Vacatures recent vervuld

Vacature:  Systems Integration Engineer

Open sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar technische professionals en talenten voor mogelijkheden die zich in de toekomst kunnen voordoen. Ben jij proactief, ambitieus en gedreven en sta je voor jouw vak?

Stuur dan een open sollicitatie met motivatie naar info@substecmanagement.nl